Verslag Wielertocht

Wycliffe Wielertocht - onderweg

Vandaag, zaterdag 21 Mei, is het dan zover. 13 Enthousiaste renners hebben hun fietsen uit de schuur gehaald en staan klaar om een ritje te maken. En niet voor zomaar een ritje. Maar liefst 190 kilometers door een gevarieerd landschap. De polder, de duinen en de zee kwamen voorbij. Met tegenwind over de zeelandbrug maar de tweede helft van de route als de benen moe beginnen te worden lekker de wind in de rug. Gestart in Ridderkerk reed de groep door de Hoekse Waard, over Goeree Overflakkee, Schouwen Duivenland, Kamperland en weer terug via Voorne Putten en nog een stukje langs de oude maas was de finish weer in Ridderkerk.  Een prestatie van wereldformaat!!

Graag willen we ook chauffeur Edwin van der Helm bedanken, die een busje ter beschikking stelde en achter de groep aan reed met proviand en reservemateriaal. Gelukkig hebben we zonder ongelukken en pech de tocht kunnen beeindigen. Willem van der Bruihorst en ondergetekende reden mee voor de navigatie en morele ondersteuning. Al met al een geslaagde tocht die ruim €400 opbracht. Renners en sponsoren hartelijk bedankt!

Jan Poot

Wycliffe Wielertocht - de renners

De renners v.l.n.r: Annelies Wijnands, Ab Voogt, Jaco Mol, Pieter van Essen, Leen Los, Rick van der Helm, Steven Voogt, Thijs Dekker, Martin Dekker, Theo Bezuijen, Johan van Buuren, Lennert Dekker en chauffeur Edwin van der Helm